Проблемът не е в София, а в Македония. Усилията трябва да

...
Проблемът не е в София, а в Македония. Усилията трябва да
Коментари Харесай

Симов: ИТН използват РСМ като фалшив предлог за напускане на коалицята


Проблемът не е в София, а в Македония. Усилията би трябвало да бъдат ориентирани в Македония. Темата Македония беше повода и махането на Никола Минчев от поста ръководител на Народното събрание. Това сподели депутатът от Александър Симов в предаването " Лице в лице " по bTV. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 218
По думите му от " " са употребявали тематиката за Северна Македония като подправен мотив, с цел да излязат от обединението. 

" " не желаят да бъдат партия на смяната. Това е партия, която дезертира от желанието да променим България. Македония се употребява, с цел да гримира измяната към гласоподавателите. Винаги сме били подготвени на диалози с " ". Те бяха политическото събитие и през юли не съумяха да сформират държавно управление, тъй като не можаха да създадат разговор. Напуснаха държавното управление с подправен претекст. Те предадоха своите гласоподаватели. Подозирам, че стартира развой на разпад в партията. Каквито и диалози да се водят въз основата на правилата, които желаеме да реализираме в ръководството, акцентира Симов. 

Забавянията в антикорупционните законодателства се дължи на " ". Логично е да има разговор по такава тематика. Ако държавното управление оцелее, а аз имам вяра, че ще оцелее, тази спънка е развързана. Това държавно управление получи мандат на доверие от обществото. Сега предстоят измененията, за които гласоподаваха българските жители. Това е кардинална коалиция, обединена от желанието си да свършим няколко неща за България, добави още депутатът от. 

Симов отебляза, че няма да има коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи, които са подготвени да поддържат импортираното от решение за връщане на хартиените бюлетини по време на избори. 

Не махаме машините, само че е добре да върнем гласоподавателите, които бяха уплашени от машините. имаме проблем с ниската изборна интензивност. не беше възпрос на отвръщение, само че и на терзание. ние трявба да мислим за тези гласоподаватели, счита още Симов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР